Antena Căutare

Patrick Mouratoglou, reacție neașteptată după interviul Simonei Halep, susținut când a intrat în turul 2 de la Roland Garros 2022

După ce s-a calificat în turul 2 de la Roland Garros 2022, Simona Halep a susținut un interviu, în care a vorbit despre antrenorul său, Patrick Mouratoglou.

Colaj cu 	Patrick Mouratoglou și Simona Halep Galerie
Simona Halep s-a calificat în turul 2 de la Roland Garros 2022 | gettyimages.com

Simona Halep s-a calificat în runda a doua a turneului de Grand Slam din Franța, Roland Garros, după ce a învins-o pe Nastasja Schunk cu scorul 6-4, 1-6, 6-1. Sportiva a susținut un interviu după meci, vorbind despre antrenorul său francez. Simona Halep a spus că probabil va învăța limba franceză de la antrenorul său, iar reacția lui Patrick Mouratoglou a venit la scurt timp pe rețelele sociale. Antrenorul francez a publica tpe Twitter secvența din interviu în care Simona Halep vorbește despre învățatul limbii franceze, potrivit digisport.ro.

„Roland Garros e un turneu special pentru mine pentru atmosferă, mă bucur că lumea mă susține de fiecare dată. Acum am un antrenor francez și probabil că o să învăț limba și o să putem vorbi franceză în viitor aici", a spus Simona Halep.

Patrick Mouratoglou a scris pe Twitter că antrenamentele la tenis primează:

„Hai să ne concentrăm pe antrenamente mai întâi", a spus Patrick Mouratoglou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a spus Patrick Mouratoglou după victoria Simonei Halep din primul tur de la Roland Garros 2022

Antrenorul a mărturisit că prima victorie a Simonei Halep în timp ce el o antrenează a fost de-a dreptul specială: „Fiecare meci este o bătălie. Astăzi a fost una grea. Prima noastră victorie împreună la un Grand Slam a fost specială. Hai să ne pregătim pentru turul 2".

Citește și: Ce a transmis Simona Halep după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea la Indian Wells: „E mereu dificil să joci împotriva unei românce”

Simona Halep a câștigat turneul de Grand Slam Roland Garros din 2018. În 2021, sportiva nu a participat la Roland Garros, din cauza unei accidentări.

„Trebuie să câştig toate meciurile pe care le am de jucat (n.r. râde). Am nevoie să joc cât de bine pot, să fiu încrezătoare în fiecare meci. Dar pentru moment mă gândesc doar la meciul următor. Apoi, dacă îl voi câştiga, mă voi raporta la următoarea partidă. O iau pas cu pas. Pun presiune enormă pe mine, pentru că îmi place presiunea, mă ajută să progresez, mă ajută să fiu concentrată", a spus Simona Halep despre Roland Garros 2022.

Cum a explicat Simona Halep decizia de a colabora cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor de tenis al Serenei Williams

Simona Halep a oferit un amplu interviu prin care a vorbit despre așteptările pe care le are de la colaborarea cu fostul antrenor al Serenei Williams. Sportiva româncă a mărturisit că își dorește să revină în topul jucătoarelor de tenis și consideră că Patrick Mouratoglou o poate ajuta să-și îndeplinească acest obiectiv, potrivit tennismajors.com.

„Am dorit să lucrez cu Patrick pentru că îmi doresc foarte mult să revin în vârf şi am simţit că el este cea mai bună persoană care să mă ajute să fac asta. Am fost norocoasă că era disponibil să o facă cu mine. Vreau să revin în vârf şi, bineînţeles, visez la un alt grand slam pentru că de aceea muncesc în fiecare zi", a spus Simona Halep.

Simona Halep a declarat că se așteaptă ca noul ei antrenor să o ajute să devină "puţin mai agresivă" pe terenul de tenis.

Citește și: Ce cadou a primit Simona Halep de la Toni Iuruc, de ziua sa de naștere. Sportiva a împlinit 30 de ani

„Vreau să iau mingea mai devreme. Vreau să deschid terenul mult mai bine decât am făcut-o înainte. Nu spun că am avut un joc prost înainte, dar vreau să-l fac mai puternic. Mi-ar plăcea să-mi întăresc şi corpul, pentru că nu este uşor să fiu ofensivă, să fiu aproape de linia de fund şi să joc împotriva jucătoarelor care lovesc puternic. Deci trebuie să ai un corp puternic. Voi lucra la asta, dar şi să deschid terenul pentru a folosi unele unghiuri puţin mai bine decât înainte şi, de fapt, pentru a lua mingea mai devreme. Deci, acesta este scopul în viziunea noastră", a spus Simona Halep.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x