Patru jucători australieni de rugby, amendaţi pentru că nu au respectat regulile de izolare. Trei au fost la plimbare cu cortul, iar unul s-a fotografiat cu mai multe femei

Patru jucători australieni de rugby în XIII au fost amendaţi pentru că nu au respectat regulile de izolare. Trei dintre ei au fost la plimbare cu cortul, iar unul s-a fotografiat cu mai multe femei.

Internaţionalii Latrell Mitchell şi Josh Addo-Carr au fost amendaţi cu câte 50 000 de dolari australieni (aproximativ 30 000 euros), din care 60 la sută cu suspendare, de către federaţie (NRL), pentru un camping la ferma lui Mitchell, din sud-estul Australiei.

Jucătorul echipei Newcastle Knights, Tyronne Roberts-Davis, prezent şi el la mica plimbare, a fost amendat cu 10.000 de dolari australieni.

Apoi, jucătorul echipei Penrith Panthers Nathan Cleary a fost amendat cu 10.000 de dolari australieni, pentru că a apărut întro fotografie pe reţelele de socializare alături de mai multe femei.

Cei patru au la dispoziţie cinci zile pentru a face apel.

Şi poliţia i-a amendat cu câte 1000 de dolari australieni pe Mitchell, Addo-Carr şi Roberts-Davis pentru că au încălcat regulile privind distanţarea socială, iar primii doi sunt acuzat şi că au încălcat legea privind armele de foc. Addo-Carr a fost filmat în timp ce se pregătea să folosească o puşcă împrumutată de Mitchell.

Sursa : news.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri