Antena Căutare

Patru transferuri făcute la miezul nopţii! FCSB s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor şi se întăreşte puternic

FCSB s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor, după ce a învins-o fără drept de apel pe Viktoria Plzen, scor 4-1, iar patronul Gigi Becali a anunţat, din nou, investiţii masive la echipă. Urmează să vină doi fundaşi centrali, un mijlocaş defensiv şi o extremă.

"Acum, că mergem mai departe şi am vreo 12 milioane de euro asiguraţi, voi investi în echipă, să ne întărim. Vreau să spulberăm toţi adversarii din Liga I, să nu mai stau eu cu emoţii pentru campionat", a spus Becali, în miez de noapte.

Kevin Boli, fundaşul Viitorului, e ţinta principală pentru stelişti. Hagi a ratat accederea în Champions League şi e gata să vândă mai mulţi fotbalişti. 800.000 de euro e preţul cerut pentru Boli şi acceptat de FCSB.

Fără să vrea, patronul roş-albaştrilor a anunţat că va activa clauza pentru Băluţă. "Dau trei milioane de euro şi îl iau şi pe Băluţă. Îmi dau seama acum că nu trebuia să spun asta, dar mi-a scăpat".

MM Stoica şi Dică vor aduce, în mod sigur, un fundaş central din străinătate, dar miza cea mai mare va fi tot pe fotbaliştii de la Viitorul. Becali va insista pentru aducerea lui Florinel Coman şi e gata să-i dea lui Hagi 1,5 milioane de euro acum şi procent dintr-un viitor transfer.

VIDEO: CA-LI-FI-CA-REEEE! FCSB câştigă cu 4-1 la Plzen şi se califică în PlayOff-ul Ligii Campionilor! Gol FABULOS dat d... FOTO: Cea mai DURĂ coregrafie văzută vreodată pe un stadion de fotbal! Copil cu pistolul la tâmplă în galerie Legiei Var...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x