Antena Căutare

Pep Guardiola spune că va rămâne la Manchester City în ciuda excluderii echipei din cupele europene

Antrenorul Pep Guardiola a declarat, miercuri, că nu va părăsi clubul Manchester City, în ciuda excluderii echipei din cupele europene, informează lequipe.fr.

"Am spus în urmă cu o lună că iubesc clubul acesta, iubesc să fiu aici. De ce ar trebui să plec? Am discutat cu jucătorii: în cursul următoarelor trei luni ne vom concentra pe ceea ce trebuie să facem şi apoi vom vedea decizia (n.r. - TAS, la apelul clubului City). Personal, eu voi fi acolo. Vreau să rămân pentru a continua să ajut clubul şi pentru a menţine acest nivel cât mai mult posibil", a declarat Guardiola, la postul Sky.

UEFA a anunţat, la 14 februarie, că gruparea Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro şi exclusă din cupele europene două sezoane pentru încălcări grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar.

"Cetăţenii" au precizat că vor contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) sancţiunea decisă de Corpul UEFA de Control financiar al cluburilor.

Sursa : news.ro

Leipzig câştigă pe terenul echipei lui Mourinho, Tottenham, 1-0, iar Atalanta a făcut scor cu Valencia, 4-1, în Liga Cam... Mourinho rămâne încrezător în calificare după înfrângerea cu Leipzig: Am pierdut cu 0-1, nu cu 0-10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x