Antena Căutare

Petre Grigoras: "Rapid mai poate conta in lupta pentru titlu"

Antrenorul Otelului, Petre Grigoras, a declarat dupa amicalul cu Rapid, scor 0-0, ca este multumit de jocul elevilor sai si a tinut sa laude formatia oaspete, pe care o considera una dintre favoritele la titlu.

"A fost un amical reusit, iar in actuala situatie in care ne aflam cu ofensiva suntem multumiti de rezultat. Rapid e o echipa buna, care va trebui luata in seama in acest retur de campionat. Personal, mi-as fi dorit mai multe jocuri amicale, dar nu mai putem perfecta niciunul, pentru ca am probleme cu lotul"
, a afirmat Grigoras.

Directorul general al formatiei galatene, Marius Stan, a afirmat ca este multumit de rezultatul obtinut: "Un egal cu Rapid nu e la tot pasul, astfel ca ma pot declara multumit de rezultatul jocului. Jucatorii noi mai au de munca pentru a fi in prima echipa".

Mijlocasul Gabriel Paraschiv este bucuros de faptul ca Otelul nu a primit gol in acest joc si sustine ca va marca in campionat. "Suntem multumiti ca nu am luat gol in fata unor atacanti ca ai Rapidului. Rezultatul este multumitor, dar cred ca Otelul, in actuala formula de echipa, poate termina mai sus de locul 10. Pana la meciul cu Medias ne vom pune la punct si vom incepe sa dam si goluri", a spus golgheterul gruparii moldave.

Otelul si Rapid au incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat sambata, pe stadionul din Galati, cu ocazia prezentarii lotului pregatit de Petre Grigoras pentru returul campionatului.

sursa:newsin.ro
Djokovic, eliminat de Tsonga in semifinalele turneului de la Marseille... Adrian Mutu, din nou salvatorul Fiorentine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x