Antena Căutare

Piţurcă: Koljiic a făcut întindere şi ratează meciul cu CFR Cluj. Gazonul vine din Grecia şi cu trei zile înainte de partida cu Dinamo va fi pus

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru meciul cu CFR Cluj este indisponibil Elvir Koljic, care a suferit o uşoară întindere. De la confruntarea de la Cluj-Napoca va lipsi şi Nicuşor Bancu.

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pentru meciul cu CFR Cluj este indisponibil Elvir Koljic, care a suferit o uşoară întindere. De la confruntarea de la Cluj-Napoca va lipsi şi Nicuşor Bancu.

“Jucăm la campiona ţării, însă mergem numai cu gândul la victorie. Avem nevoie de cele trei puncte şi ne dorim victoria. Sper să putem să şi reuşim. Ne-am pregătit foarte bine împreună cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie. Din păcate l-am pierdut pe Koljic, care făcut o uşoară întindere şi va lipsi. Bancu, care are cartonaşe galbene… În rest tot lotul va fi valid. Nu cred că trebuie considerat un derbi. Într-adevăr e echipa de pe primul loc, noi suntem locul trei în momentul de faţă. L-am pregătit normal, cum ne-am pregătit întotdeauna. Întâlnim jucători buni, puternici. Ne-am luat nişte măsuri şi ne vom lua pentru acest joc, însă e un joc ca toate cele. Nu e atât de important cum ar fi de exemplu în play-off. Jucătorii sunt la o capacitate foarte bună fizic. E mai greu să prindem pe CFR cum l-a prins Viitorul. Însă în fotbal se poate întâmpla orice. Cu siguranţă CFR nu va arăta cum a arătat cu Viitorul. Este şi meritul Viitorului. Ne aşteptăm să întâlnim un CFR extrem de puternic”, a spus Piţurcă.

Întrebat dacă a vrut să îşi dea demisia de la Universitatea Craiova dacă nu se rezolva problema gazonului, el a răspuns: “M-am gândit şi la acest aspect. Dar nu mai are sens… Am declarat o dată. Se va pune gazonul, aşa că… Înainte cu trei zile de meciul cu Dinamo va fi gazonul pus. Totul e semnat, nu se mai poate întoarce nimic. Nu o să mai avem probleme. 99 la sută se va pune. Să iau o marjă de unu la sută, că poate… ştiu ce se poate întâmpla… Gazonul vine din Grecia. Este excelent. Aveam opţiuni să îl aducă din Olanda sau din Grecia”

Universitatea Craiova va întâlni campioana en titre CFR Cluj, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Sursa : news.ro

Mesut Ozil spune că va rămâne la Arsenal până la expirarea contractului, în 2021... Victor Piţurcă: Cum adică să discuţi înaintea jocului că o să bată un jucător penalti şi altul ia mingea să bată el? Nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x