Antena Căutare

Premiera romaneasca in WRC: Keleti/Ponta, locul 2 in Raliul Catalunyei-Costa Daurada

Echipajul Edwin Keleti / Victor Ponta, la bordul unui Renault Clio R3 Maxi Evo, a participat saptamana trecuta la Raliul Catalunyei-Costa Daurada, etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC). La finalul celor trei zile, echipajul romanesc a reusit un senzational loc 2 la grupa R3 si locul 21 in clasamentul general, ceea ce reprezinta cea mai buna clasare a unui echipaj romanesc in WRC din 1985 incoace! Echipajul nostru a reusit chiar sa castige 2 probe speciale la grupa R3 si sa se claseze de doua ori in top 20 (locul 17 si 13)!

"Suntem extrem de fericiti de rezultat. A fost o cursa foarte dificila, dar nemaipomenit de frumoasa prin complexitatea probelor. Am avut si mici probleme tehnice care ne puteau constrange la abandon, insa echipa tehnica a facut o treaba extraordinara si ne-a permis sa continuam cursa pana la sfarsit. A fost o lupta barbateasca cu adversari de valoare si cu probe foarte tehnice. Pneurile Pirelli ne-au oferit niveluri excelente de aderenta, atat pe asfalt cat si pe macadam, iar Clio-ul R3 Maxi Evo 2009 s-a aratat a fi foarte performant in continuare. Multumim mult sponsorilor si fanilor din tara si strainatate pentru sprijin. Am vazut pe probe drapelul Romaniei fluturat de fani si acest lucru ne-a facut foarte mandri", au declarat Edwin Keleti si Victor Ponta, la intoarcerea in tara.

Membri ai echipei Jack Daniel's Rally Team, Edwin Keleti si Victor Ponta sunt campionii grupei A in Campionatul National de Raliuri incheiat in urma cu 2 saptamani.

Foto: McKlein

Romania-Argentina va inaugura National Arena, in august 2011... A murit celebra caracatita Paul, cea care a prezis castigatoarea CM 2010...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x