Antena Căutare

Presa italiana matura pe jos cu Chivu: "Expirat! Este un dezastru de proportii biblice!"

Fundasul roman Cristi Chivu este criticat in termeni foarte duri de presa italiana dupa umilinta suferita de Inter Milano in prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor, 2-5 cu Schalke 04.





LA GAZZETTA: "Fara aparare", a titrat cel mai citit cotidian de sport din Italia, care a taxat dur prestatia lui Chivu, dar si a colegului din centrul defensivei, Ranocchia: "Sinucidere curata, oare acesta sa fie sfarsitul unui ciclu?", se intreaba Gazzetta dello Sport. Nota: 4.

LA STAMPA: "E expirat! La al doilea gol egalizator al lui Schalke, Chivu i-a deschis o autostrada lui Edu. Apoi, alta gafa la golul lui Raul. Un dezastru in rest, eliminat ca si in derby". Nota: 4.

SPORT MEDIASET: "Intelegem de ce joaca Chivu cu casca desfacuta: este in realitate un kamikaze aflat in misiune. A pierdut toate duelurile! Dar, absolut toate duelurile cu Edu, Raul si Jurado! Chivu e o veritabila scrisoare de demisie din pozitia de fundas central. Frustrat si confuz, a luat al doilea cartonas rosu in cele patru zile scurse intre derby-ul cu AC Milan si meciul cu Schalke din Champions League, iar Interul a incasat opt goluri".

QUOTIDIANO.NET: "Antrenorul Leonardo a fost tradat de fundasii centrali, care au fost catastrofali. Chivu este un dezastru de proportii biblice. A facut din nou ce a facut in derby-ul cu Milan si a fost eliminat in repriza secunda".

DATASPORT: Site-ul italian pune infrangerea usturatoare cu Schalke tot pe seama prestatiei lamentabile a celor doi fundasi centrali, Chivu si Ranocchia: "Nu mai este nimic de spus. Chivu ne-a lasat din nou si va rata si meciul retur. Cei de la Schalke nu ne-au iertat!"

CORRIERE DELLO SPORT: "Eliminarea lui Chivu a ingropat Inter-ul!"

IL GIORNALE: "Edu l-a facut pe Chivu sa simta durerile batranetii si ale lentorii sale. O mare oboseala si multa, multa figuratie. A mai fost si eliminat". Nota: 3

IL MESSAGGERO: "Dezastrul a venit in repriza secunda. Un Chivu de nota 4, eliminat ca si in derby"

Citeste si Jurnalul

Foto: zimbio.com

Mircea Lucescu: "Este imposibil sa prevezi un rezultat contra Barcelonei"... Europa League: Porto, Villarreal si Benfica, ca si calificate in semifinale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x