Antena Căutare

Probleme mari în închisoare pentru Oscar Pistorius! A fost dus de urgenţă la spital

Atletul paralimpic Oscar Pistorius, aflat în închisoare pentru că şi-a ucis iubita în 2013, a fost dus la un spital din afara penitenciarului, el plângându-se de dureri în piept.

  • Potrivit informaţiilor iniţiale apărute în presa sud-africană, personalul închisorii Atteridgeville a crezut că sportivul a suferit un atac de cord, de aceea s-a luat decizia ca Pistorius să fie dus la spitalul Kalafong, din Pretoria.

Pistorius a fost transportat la spital însoţit de gărzi înarmate. Johan van Wyk, purtător de cuvânt al familiei sportivului, a declarat că Pistorius este în regulă. Van Wyk a menţionat că nu poate oferi detalii despre situaţia atletului până când nu va discuta cu unchiul lui Pistorius, Arnold.

"Putem să confirmăm că deţinutul Oscar Pistorius a fost dus la un spital din afara penitenciarului în această dimineaţă, pentru un control medical, şi este aşteptat să revină în penitenciar astăzi. Nu pot confirma informaţiile potrivit cărora el a avut dureri în piept", a declarat Singabakho Nxumalo, reprezentant al administraţiei penitenciarelor, conform news.ro.

Anul trecut, în luna august, Pistorius a ajuns la acelaşi spital, cu răni la încheieturile mâinilor.

Oscar Pistorius, în vârstă de 30 de ani, şi-a împuşcat mortal iubita, pe Reeva Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2013. El a susţinut că în momentul în care a tras patru focuri de armă prin uşa băii sale a crezut că în baie este un hoţ, nu Steenkamp.

O nouă nebunie din partea lui Becali! 400.000 de euro pentru doi jucători de la ACS Poli Timişoara... Şanse mici de calificare pentru Viitorul! Echipa lui Hagi are adversari IMPOSIBILI în drumul spre grupele Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x