Antena Căutare

Pronosticul "Oracolului" pentru seara europeana: "Minimum 6 puncte"

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, era optimist astazi inaintea meciurilor echipelor romanesti in cupele europene. Rapid primeste vizita celor de la Legia Varsovia, in timp ce FC Vaslui merge la Sporting Lisabona, iar Steaua la Maccabi Haifa.

"Cred ca o sa facem de la 6 puncte in sus. Vaslui are cea mai grea misiune, iar Rapidul e favorita la victorie. Daca as fi in locul lui Copos nu i-as da drumul lui Dinu Gheorghe. La Steaua, Ilie Stan e un antrenor bun si serios, o sa aiba nevoie si de un pic de noroc in seara asta. Steaua o sa vina puternic la derby-ul cu Rapid, mai ales ca in Giulesti sint mari probleme", a spus Dumitru Dragomir.

Intrebat la ce echipa ar dori sa evolueze in momentul de fata daca ar fi jucator, acesta l-a ironizat pe Adrian Mititelu raspunzind: "La Universitatea Craiova!". In aceasta vara, Craiova a fost dezafiliata si exclusa din toate competitiile.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Adrian Mititelu: "Mitica Dragomir m-a santajat si va plati"... Emil Sandoi: "Din Liga 1 n-am pe cine sa iau la tineret"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x