Antena Căutare

PSG il deturneaza pe Tevez

Paris Saint Germain se intereseaza de argentinian intr-un moment in care AC Milan se pregateste sa anunte transferul sau.

Telenovela Tevez e departe de a se fi incheiat. De cand a fost pust pe lista de transferari, argentinianul este dat la toate echipele potente financiar.

Mai intai a fost un transfer la AC Milan contra unei sume incredibile platite lui City. Apoi a fost Corinthians, cei care sustineau ca vor gasi fonduri pentru a-si repatria fostul star.

In decembrie, Milan s-a laudat din nou ca l-a acontat pe "Carlitos", dar sub forma de imprumut cu optiune de cumparare. Acum si PSG il curteaza pe "apas".

Se pare ca cei din Ligue 1 sunt singurii care au facut o oferta concreta de transfer, aproape de 30 de milioane de euro. Acesta ar fi fost si motivul pentru care Corinthians s-ar fi retras.

Milanezii au declarat, prin vocea lui Galliani, ca jucatorul ar vrea sa vina in Italia: "Suntem constienti de oferta de la PSG, dar jucatorul vrea sa vina la noi."

Foto: Intact Images

Gatu: "Fetele si-au dorit victoria, dar intre a dori si a putea e diferenta mare"... Anelka s-a transferat in China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x