Antena Căutare

Radu Voina: "Se alege praful de o echipa cu rezultate atat de bune!"

Antrenorul campioanei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea si al nationalei, Radu Voina, a declarat, miercuri ca a aflat despre decizia managerului general Constantin Roibu de a stopa finantarea, dar ca va ramane in functie pana la finalul sezonului.

"Sunt de trei saptamani aici, ce pot spune mare lucru? Am aflat despre decizia managerului Constantin Roibu de a opri finantarea echipei. Se vor plati drepturile contractuale pana in 31 martie, iar apoi nu stie nimeni ce va fi. S-au precipitat lucrurile, din pacate! Am venit sa ajut, dar acum cred ca va fi o mare pierdere daca sponsorul principal va pleca. Se alege praful de o echipa cu rezultate atat de bune si nu cred ca se va face ceva la fel de bun prea curand. Cu siguranta, toate aceste schimbari precipitate vor afecta si echipa nationala. Voi ramane langa fete pana la finalul sezonului, le voi antrena, apoi vom vedea ce va mai fi"









Stefan Gheorghita, bronz la CE 2011 din Germania... U Cluj - Dinamo 2-1/ "Cainii", muscati din nou de Clau-gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x