Antena Căutare

Rafael Nadal, eliminat in turul 2 la Montreal

Croatul Ivan Dodig a produs marea surpriza a turneului de la Montreal, invingandu-l in turul 2 pe spaniolul Rafael Nadal, al doilea jucator al lumii.


"Este cel mai important moment din viata mea", a spus Dodig la final, in timp ce spaniolul a recunoscut superioritatea adversarului sau: „A juca foarte bine si foarte agresiv. Nu a simtit presiunea in momentele importante".

Daca Nadal a parasit deja turneul de la Montreal, adaugandu-se celuilalt nume important eliminat prematur, Andy Murray, in schimb Roger Federer si Novak Djokovic merg mai departe.

Federer a trecut intr-o ora si 17 minute de candianul Vasek Pospisil, beneficiarul unui wild-card, scor 7-5, 6-3, si are ocazia de a-si lua revansa in fata celui care l-a eliminat in sferturi la Wimbledon, francezul Jo-Wilfried Tsonga, invingator cu 6-3, 7-6 in meciul cu australianul Bernard Tomic.

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, s-a calificat de asemenea in turul 3, dupa ce a trecut cu 7-5, 6-1 de rusul Nikolay Davydenko si a ajuns la cea de-a 49-a victorie din 2011, an in care a suferit o singura infrangere.

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Toronto... Meciuri amicale: Italia - Spania 2-1/ Germania - Brazilia 3-2. Vezi alte rezultate inregistrate aseara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x