Antena Căutare

Rafael Nadal s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open

Rafael Nadal s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce l-a invins, fara prea mari emotii, pe Marin Cilic. A fost 6-2, 6-4, 6-3 pentru numarul unu mondial, iar demn de mentionat este faptul ca ibericul nu a pierdut niciun set pana in aceasta faza a competitiei.


Liderul mondial a castigat primul set cu 6-2 (in 56 de minute), spaniolul fiind inspirat in momentele decisive. Al doilea set a fost echilibrat pana in game-ul cu numarul sapte, moment in care Nadal a reusit break-ul. A fost avantajul necesar pentru ca Rafa sa castige cu 6-4 (la capatul a 50 de minute).

Istoria s-a repetat si in al treilea set, unul in care Nadal a bifat break-ul tot la scorul de 3-3. Partida s-a incheiat cu o dubla greseala a lui Cilic (6-3), croatul lasand impresia ca nu este inca pus la punct cu pregatirea fizica (nr. in 2010 a ajuns pana in semifinale la Australian Open).

In urma acestui succes, scorul intalnirilor directe dintre Nadal si Cilic este de 1-1.

Sferturi de finala:

Rafael Nadal (1) - David Ferrer (7)
Alexandr Dolgopolov - Andy Murray (5)
Tomas Berdych (6) - Novak Djokovic (3)
Stanislas Wawrinka (19) - Roger Federer (2).

sursa:Hotnews.ro

Preliminarii EURO 2012: Romania - Luxemburg se va juca pe 29 martie, la Piatra Neamt... IFFHS: Iordanescu si Lucescu, pe locul 46 in topul celor mai buni antrenori de dupa 1996...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x