Antena Căutare

Rapid - Steaua 0-0/ O remiza care avantajeaza liderul

In derby-ul etapei a 14-a, Rapid si Steaua au remizat in Giulesti, scor 0-0, rezultat ce avantajeaza liderul Otelul Galati, care se afla acum la 6 puncte de locul doi.


Partea secunda a inceput tot cu o ocazie a gazdelor, Costa fiind blocat de Tatarusanu, in a venit si randul "ros-albastrilor" sa atace.

De partea cealalta, stelistii au nimerit de doua ori bara in partea secunda, la suturile lui Tanase si Surdu. Mai intai, Cristi Tanase a lovit bara cu un sut de la 25 de metri la care Bornescu nu mai avea cum sa intervina. Apoi, Romeo Surdu a ratat incredibil, sutand in transversala din 7 metri, ratare ce l-a scos din minti pe Lacatus.

Intalnirea din Giulesti s-a incheiat cu o noua interventie foarte buna a lui Tatarusanu, portarul Stelei refuzandu-i un gol lui Sburlea.

Echipe de start:

Rapid: Bornescu, Costa, M. Constantin, Antonio, Bozovic, Lazar (Lazar '46), Grigore, Roman, Spadacio, Frunza (Cesinha '80), Cassio (Sburlea '62)

Steaua: Tatarusanu, Martinovic, Gardos, Geraldo, Latovlevic, Ricardo, Bicfalvi, Szekely (Kapetanos '43), Stancu, Tanase (Brandan '68), Surdu






La pariuri, CFR e favorita in derby-ul cu Dinamo!... Claudiu Niculescu, antrenor interimar la U Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x