Antena Căutare

Razvan Lucescu: ""Este frustrant sa pierzi cu un gol din ofsaid. Nu vrea sa fie o scuza, dar este a nu stiu cata oara cand se intampla asta"

Selectionerul echipei nationale, Razvan Lucescu, s-a declarat foarte dezamagit la finalul meciului cu Franta(0-2), apreciind evolutia jucatorii si calificand rezultatul nedrept.

"In prima repriza, am blocat toate actiunile, problema noastra a fost ca am jucat cu prea mare frica si am pierdut foarte usor mingile pe care le castigam cu multa truda. A doua repriza a fost una spectaculoasa, cu ocazii si de o parte si de cealalta. Franta, normal, a reusit sa-si creeze mai multe ocazii, francezii au avut si o valoare tehnica incredibila. Totusi, frustrarea mare vine din cauza faptului ca am pierdut, intr-un moment in care controlam jocul, stateam bine pe teren, iar Franta parea ca se obisnuieste cu ideea egalului"


"Cu atat mai frustrant este sa stii ca e un gol care iti anuleaza un posibil rezultat de egalitate si eforul depus. Valoarea Frantei este superioara echipei noastre si fotbalul francez este superior celui din Romania, insa cu munca noastra, cu organizarea noastra, cu tot efortul depus, este greu sa accepti o astfel de infrangere, venita si cu intarziere, si colaborata cu o greseala de arbitraj. Nu vreau sa fie o scuza, este totusi a nu stiu cata oara cand se intampla asta"


F1/ Sebastian Vettel se impune in MP al Japoniei... Sorana Cirstea, eliminata in calificari la Linz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x