Antena Căutare

Razvan Lucescu: Va trebui sa plec daca nu batem Bosnia

Dupa o lunga perioada de tacere, Razvan Lucescu a iesit la lumina intr-o conferinta de presa. Selectionerul a spus ca regreta retragerea lui Cristi Chivu de la echipa nationala si a vorbit despre partida cu Bosnia, de pe 3 iunie.



Imi pare foarte rau de decizia lui Cristi Chivu. Este un exemplu pentru toti copiii din Romania, un jucator imens. A fost capitanul echipei in acesti doi ani si am raport foarte bun cu el. Am avut discutii cu el si am incercat sa il conving sa continue, dar el isi cunoaste cel mai bine fizicul. Au mai fost jucatori care s-au gindit sa se retraga, dar am reusit sa ii conving sa revina.

Il felicit pe Cristi Sapunaru pentru performanta pe care a obtinut-o cu echipa club. Il felicit si pe Dorinel Munteanu pentru titlul obtinut cu Otelul Galati. Ne-a demonstrat ca prin seriozitate si disciplina de grup se pot obtine performante importante. Sper ca acolo vor creste jucatori de valoare care se vor impune si la nationala.

Nu m-am gindit sa renunt la echipa nationala. Este un moment important pentru noi si nu am vrut sa abandonez tocmai acum. Nu ma deranjeaza ca Mircea Sandu s-a gindit deja la un posibil inlocuitor. Cosmin Olaroiu merita acest lucru pentru ca a obtinut performante uriase, dar pana atunci mai este un meci, cel cu Bosnia.

Meciul cu Bosnia este decisiv pentru echipa nationala. Daca nu vom castiga, sansele de calificare nu vor mai fi, dar daca vom invinge, vom avea sanse mari. Acum nu pot sa iau nici o decizie. In situatia in care nu castigam, nu mai avem sanse, iar eu trebuie sa plec si va veni un alt antrenor, iar acesta va avea timp sa pregateasca urmatoarele campanii. Totusi, convocarile au fost facute si pentru meciurile cu Brazilia si Paraguay. Concentrarea mea este in special pe meciul cu Bosnia", a declarat Lucescu Jr. la conferinta de presa.


sursa/foto: GSP.ro

Hochei: Dominik Hasek ia o pauza la 46 de ani, dar nu se retrage... Maradona: "Nationala Argentinei s-a dopat in 1993"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x