Antena Căutare

Real Madrid si Borussia Dortmund s-au calificat in sferturile Ligii Campionilor

Real Madrid si Borussia Dortmund sunt primele echipe calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Madrilenii s-au impus greu in fata lui Manchester United, scor 2-1, in timp ce nemtii au maturat cu Sahtiorul lui Mircea Lucescu, scor 3-0.

Seara frumoasa in Liga Campionilor! Teatrul Viselor a sperat la o calificare in fata Realului, dar gestul imprudent al lui Nani a schimbat soarta calificarii. Portughezul a fost eliminat la 1-0 pentru United (Ramos autogol 48'), dupa o talpa aplicata lui Arbeloa, iar balanta s-a inclinat in favoarea trupei Blanco.

Real a intors partida in trei minute prin Modrici (66') si Ronaldo (69') si continua cursa in Champions League. Schimbare inspirata a lui Mourinho atunci cand l-a introdus pe Modrici si de evidentiat evolutia excelenta intre buturile Realului a lui Diego Lopez.

In cealalta partida a serii, Dortmund a spulberat-o pe Sahtior si s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor. Mircea Lucescu a fost ingenuncheat de Santana (31), Gotze (37) si Blasikovski (59) si paraseste prematur competitia in a carei finala spera sa evolueze. In tur, scorul fusese egal, 2-2.

FOTO! Rolls Royce e "bini di tat"! Wraith - frumoasa, desteapta si puternica... Ghid-reportaj pentru fanii lui Chelsea: Bine ati venit in Bucuresti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x