Antena Căutare

"Rege" in Qatar! Hagi le-a prezentat seicilor proiectul Academiei

Gheorghe Hagi a fost invitat la Doha, Qatar, pentru a prezenta proiectul academiei sale la Aspire Academy, o cunoscuta organizatie sportiva din lume. Pe langa discursurile tinute, “Regele” a participat si la meciul legendelor dintre Real Madrid si Barcelona.

Proiectele in care Gica Hagi s-a implicat de la retragerea din activitate n-au ramas fara ecou. “Regele” a fost invitat sa participe la Aspire Academy 2012, una dintre cele mai cunoscute organizatii sportive din lume, care a avut loc in Qatar, la Doha.

Maradona din Carpati”, asa cum a fost prezentat de organizatori, a vorbit despre modul in care s-a dezvoltat “Academia Hagi” si principiile dupa care se ghideaza in descoperirea de tinere talente.

In cadrul intalnirilor de la Doha, ce au loc in perioada 12-15 noiembrie si la care a participat si fostul star al Realului, Raul, Gheorghe Hagi a jucat in meciul legendelor dintre Real Madrid si Barcelona. Chiar daca a evoluat in cariera pentru ambele echipe, “Regele” a imbracat tricoul madrilenilor in Qatar. Meciul s-a terminat cu victoria Realului la penalty-uri (4-1), asta dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost 5-5.

Hagi i-a avut colegi in echipa Realului pe Emilio Alvarez, Michel Salgado, Fernando Sanz, Francisco Pavon, Fernando Hierro, Manuel Sanchis, Pedja Mijatovic, Alfonso Perez, Emilio Amavisca, Christian Karembeu si Ivan Perez.

Pentru prezenta de la Doha, Gica Hagi a fost rasplatit cu 100 de mii dolari de catre organizatori.

LPF si-a dat acceptul: Liga I trece la sistemul cu 14 echipe... DIICOT a intrat pe firul transferurilor dintre “U” Cluj si Petrolul! Frauda de 11 milioane euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x