Antena Căutare

VIDEO! Robin van Persie, transferat la Manchester United. Fanii lui Arsenal au inceput sa arda tricourile atacantului olandez!

Mutare soc in Premier League! Atacantul olandez a lui Arsenal Londra, Robin van Persie, a ajuns la un acord cu formatia Manchester United. “Diavolii rosii” au platit aproximativ 30 de milioane de lire sterline pentru internationalul batav.

Negocierile dintre atacantul “tunarilor” si clubul Manchester au durat mai bine de doua luni.

Van Persie va efectua joi vizita medicala, iar apoi va semna un contract valabil pe o perioada de cinci ani. In schimbul sau, Manchester United va plati aproximativ 30 de milioane de lire sterline.

Internationalul olandez in varsta de 29 de ani a anuntat in aceasta vara ca nu isi va prelungi contractul cu "tunarii", scadent in 2013, si ca nu intentioneaza sa mai ramina pe Emirates pentru noul sezon. Mutarea sa la rivalii de la United a fost speculata imediat, iar Sir Alex Ferguson a confirmat ulterior ca este foarte interesat de atacant.

Robin van Persie a mai fost dorit in aceasta vara de Barcelona, Real Madrid și Juventus Torino.

Fanii lui Arsenal au inceput sa arda tricourile lui Van Persie

Suporterii lui Arsenal au luat foc atunci cand au aflat de intentiile lui Van Persie, acesta fiind al doilea capitan al "tunarilor" care paraseste clubul cu scandal dupa transferul lui Fabregas la Barcelona din vara lui 2011. Olandezul declarase atunci cind a fost numit capitan la Arsenal ca "nu voi juca niciodata la un alt club din Anglia".

Mutarea i-a innebunit pe suporterii „tunarilor", care au recurs la gesturi extreme. Pe Youtube au fost postate zeci de imagini cu fanii „tunarilor" arzand tricourile inscriptionate cu numele lui Van Persie.

Etapa dubla in Romania si Ungaria: 76 de echipaje concureaza la Raliul Aradului... Europa League / Partida Ekranas - Steaua va fi transmisa de Antena 1. Disputa va fi liveVIDEO-TEXT si pe a1.ro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x