Antena Căutare

România, în urna a treia valorică pentru tragerea la sorţi a calificărilor CE-2022 la handbal masculin

Naţionala de handbal masculin a României face parte din urna a treia valorică pentru tragerea la sorţi din 16 iunie, de la Viena, a grupelor de calificare la turneul final al Campionatului European din 2022.

Cele opt grupe de calificare vor fi formate din câte patru echipe, în total 32 de reprezentative, care vor lupta pentru 20 de locuri calificante.

România face parte din a treia urnă valorică la tragerea la sorţi din 16 iunie, potrivit anunţului de marţi al EHF.

Naţiunile gazdă, Ungaria şi Slovacia, alături de campioana europeană Spania şi finalista ultimei ediţii Croaţia sunt direct calificate la turneul final.

Celelalte 20 de echipe se vor califica astfel: primele două clasate din fiecare grupă, plus încă patru representative de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament. Acestea vor fi determinate într-un clasament separat, format doar din echipele de pe locul 3 (opt în total), în care se vor lua în calcul doar rezultatele obţinute cu formaţiile de pe primele două locuri din fiecare grupă.

Partidele de calificare se vor desfăşura între 4 noiembrie 2020 şi 2 mai 2021.

Sursa : news.ro

Antrenorul San Antonio Spurs (NBA) Gregg Popovich îl cataloghează pe Trump drept un ”idiot deranjat”, incapabil să spună... La un meci de fotbal după reluarea competiţiilor întrerupte de pandemia de coronavirus nu pot participa mai mult de 225 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x