Antena Căutare

VIDEO: România-Albania 1-0 | Răzvan Raţ a înscris unicul gol al partidei

După un joc nu tocmai reuşit, "tricolorii" au reuşit să se impună la limită în faţa Albaniei şi s înceapă cu dreptul stagiul de pregătire din Elveţia. Cel mai bun lucru ar fi prezenţa lui Cristi Manea, care la 16 ani şi 10 luni devine cel mai tânăr fotbalist care a debut la echipa naţională

După un joc nu tocmai reuşit, "tricolorii" au reuşit să se impună la limită în faţa Albaniei şi s înceapă cu dreptul stagiul de pregătire din Elveţia.

Cel mai bun lucru ar fi prezenţa lui Cristi Manea, care la 16 ani şi 10 luni devine cel mai tânăr fotbalist care a debut la echipa naţională. Fotbalistul de la Viitorul Constanţa a fost integralist!

Unicul gol al meciului a fost înscris de Răzvan Raţ, în minutul 83! Fundaşul a profitat de-o eroare în defensiva albanezilor şi şi-a făcut un cadou perfect pentru cea de-a 33-a aniversare!

Miercuri, de la 21:30, Antena 1 şi AntenaPlay transmit ÎN DIRECT meciul amical România-Algeria!

CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE PARTIDEI:

Min. 90: Fluier final! România câştigă la limită, scor 1-0.

Min. 83: GOOOL ROMÂNIA! Răzvan Raţ deschide scorul după o eroare în defensiva Albaniei

Min. 77: Tătăruşanu ne dă ceva emoţii cu un dribling în faţa unui jucător advers, dar execuţia portarului este una reuşită şi răsplătită cu aplauze

Min. 72: Dragoş Grigore este, în mod clar, cel mai periculos om al nostru! Fundaşul a avut o nouă şansă mare de gol

Min. 64: Încă două modificări făcute de Victor Piţurcă! Intră Costin Lazăr şi Cristi Tănase şi ies de pe teren Alexandru Bourceanu şi Alexandru Chipiciu

Min. 61: Maxim execută o lovitură liberă de la 25 de metri, dar balonul trece peste poarta albanezilor

Min. 46: Victor Piţurcă a efectuat două schimbări la pauză! Raul Rusescu şi Cosmin Matei au intrat în locul lui Ciprian Marica, respectiv Bănel Nicoliţă.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză!

Min. 41: RATARE URIAŞĂ! Acelaşi Dragoş Grigore şutează puternic, din interiorul careului, dar portarul oaspeţilor are un reflex uimitor şi scorul rămâne 0-0.

Min. 37: Prima ocazie adevărat a României este semnată de fundaşul Dragoş Grigore! Din păcate, lovitura sa de cap a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 25: Elveţienii, cunoscuţi pentru imparţialitatea lor, probabil se bucură de acest 0-0 după 25 de minute de joc! Noi, ce-i drept, am fi vrut să vedem ceva goluri... în poarta Albaniei!

Min. 20: Prima şansă de gol pentru "tricolori"! Mingea centrată de Chiricheş a fost deviată puţin pe lângă poartă de un apărător albanez

Min. 8: Ciprian Tătăruşanu are prima intervenţie bună, la o lovitură de colţ trimisă direct pe poartă

Min. 2: România joacă în galben, aceeaşi culoare pe care o vede şi Bănel Nicoliţă, după o intrare întârziată

Min. 1: A început partida. "Tricolorii" au avut lovitura de start

19:55 | Bun găsit, prieteni, la o nouă partidă a echipei naţionale! România-Albania se joacă în Elveţia, se vede la Antena 1 şi AntenaPlay şi se comentează pe www.a1.ro. Baftă, băieţi!

Este cunoscut ca un antrenor ce schimbă de multe ori titularii cu puţin timp înainte de start, dar jurnaliştii prezenţi în Elveţia, alături de echipa naţională, anunţă că Victor Piţurcă s-a hotărât în privinţa primilor 11 jucători pe care îi va trimite în teren în jocul cu Albania

ROMÂNIA - ECHIPA DE START

Tătăruşanu - Manea, Chiricheş, Dr. Grigore, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Nicoliţă, Chipciu, Maxim - Marica

Meciul se va disputa pe stadionul "Yverdon", va începe la ora 20:00 şi va fi transmis, în direct şi în exclusivitate de Antena 1 şi AntenaPlay.ro! Cele mai importante faze vor putea fi văzute şi comentate pe www.a1.ro!

Laurenţiu Reghecampf a fost primit ca un star de fanii echipei Al Hilal... VIDEO: Cel mai tare AVION de HÂRTIE a lovit un jucător! Reacţia FANILOR e GENIALĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x