Live acumObservator 23
Prime Time 20:30X Factor

Por Dios! Mi ți l-au arestuit pe Ronaldinho în Paraguay! Avea pașaport fals!

Conform declarațiilor lui Euclides Acevedo, Ministrul de Interne din Paraguay, celebrul Ronaldinho a fost arestat în Asuncion, unde participa la un curs de educație sanitară pentru copii. Atât fosta mare vedetă, cât și fratele său, Roberto, au fost săltați, miercuri noaptea, sub acuzația de deținere de pașaport fals

Presupusul pașaport fals al lui Ronaldinho

Ceea ce la început părea o știre inventată, s-a dovedit a fi ceva serios. Fosul mare jucător Ronaldinho Gaucho a fost arestat în Asuncion, Paraguay, unde urma să participe la un curs de educație sanitară gratuită, destinat celor mici.

”Forțele noastre au descins la hotelul unde jucătorul și fratele acestuia se aflau cazați”, a declarat Euclides Acevedo, Ministrul de Interne din Paraguay. Fotbalistul făcuse, deja, un tur al orașului, însoțit de ”tradiționala” caravană media, miercuri, iar joi urma să le vorbească, în cadru oficial, tinerilor. ”Nimeni nu crezut că se va ajunge aici, dar domnul Ronaldinho avea un pașaport fals ori acest lucru reprezintă un delict la noi în țară, așa că am dispus arestarea sa”, a declarat Acevedo pentru ”AM1080”.

Pentru că în momentul arestării nu au fost prezentate mai multe detalii, o conferință de presă este anunțată pentru joi, urmând ca aici să fie oferite mai multe amănunte de la reținere petrecută în apartamentul prezidențial de la ”Yacht y Golf Club Paraguayo”.

Recomandari