Antena Căutare

S-au certat cu fanii lui CFR pentru Cluj Arena, dar la primul meci din campionat vin doar 10 000

Unde este dragostea suporterilor lui U Cluj? Dupa ce au asteptat atatia ani un stadion de cinci stele pentru echipa favorita, astazi vor fi doar in jur de 10.000 de oameni la meci! Suporterii "sepcilor rosii" vor umple doar un inel al ”Cluj Arena” la primul meci din Liga 1 pe noul stadion.

40.000 de oameni la concertul cu Scorpions, 27.000 de suporteri la meciul amical cu Kuban a fost audienta sub care a fost inaugurata arena Clujului, noua casa a Universitatii in Liga 1. Ieri, elevii lui Ionut Badea au facut primul antrenament la noua resedinta, unde vor juca diseara, impotriva Brasovului, partida de debut in Liga 1.

Oficialii clujeni au reusit sa vanda pana vineri seara doar 8.000 de tichete si asteapta sa mai dea inca 2.000 de bilete, ceea ce ar insemna ca la meciul cu brasovenii doua treimi din stadion va fi gol! Cluj Arena are o capacitate de 30.330 de locuri. "Dupa calculele noastre vor fi 10.000 de oameni in tribuna, dar am convingerea ca arena se va umple la meciul cu Dinamo de peste doua saptamani", a spus Cosmin Irimies, directorul executiv al clujenilor. In cele 9 etape cat au jucat la Medias, "sepcile rosii" au avut o medie de 2.667 de spectatori la meciurile considerate pe teren propriu.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Desi departe de Dinamo, CFR viseaza la titlu. Iliu Muresan: "Tot provinciava fi campioana""... Sahtior - Tavria Sinferopol 3-1 / Lucescu ramane lider in Ucraina cu o victorie in prelungiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x