S-a elucidat misterul evoluțiilor slabe ale lui Alibec: ”Atacantul suferă de o afecțiune îngrozitoare", dezvăluie Mihai Stoica

Deși a evoluat titular în mai mult de jumătate din meciurile acestui sezon, cel mai valoros atacant din Liga 1, Denis Alibec, nu a marcat niciun gol, având evoluții slabe în multe dintre partide. Ieri, după meciul du Dinamo, Mihai Stoica a dezvăluit motivul real al formei modeste a jucătorului.

Conform directorului sportiv al celor de la FCSB, Denis Alibec este chinuit de probleme medicale şi din această cauză nu poate da randamentul scontat.

”Denis Alibec are nişte probleme medicale care-l împiedică să se prezinte în cea mai bună formă. Are o pubalgie. Întrebaţi orice fotbalist care a suferit de aşa ceva, să vedeţi cât de îngrozitoare e afecţiunea asta. Nu-l lasă să-şi facă jocul.

Dacă Alibec era sută la sută, vă spun că aveau probleme cei cu tabela. Uitaţi-vă la comportamentul pe care l-a avut pe bancă în repriza secundă. E un jucător de grup” - a spus Mihai Stoica pentru TelekomSport.

Ieri, în meciul FCSB - Dinamo, scor 1-0, Alibec a fost din nou șters, fiind înlocuit după primele 45 de minute cu Harlem Gnohere.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri