Căutare Live

S-a elucidat misterul evoluțiilor slabe ale lui Alibec: ”Atacantul suferă de o afecțiune îngrozitoare", dezvăluie Mihai Stoica

Deși a evoluat titular în mai mult de jumătate din meciurile acestui sezon, cel mai valoros atacant din Liga 1, Denis Alibec, nu a marcat niciun gol, având evoluții slabe în multe dintre partide. Ieri, după meciul du Dinamo, Mihai Stoica a dezvăluit motivul real al formei modeste a jucătorului.

Conform directorului sportiv al celor de la FCSB, Denis Alibec este chinuit de probleme medicale şi din această cauză nu poate da randamentul scontat.

”Denis Alibec are nişte probleme medicale care-l împiedică să se prezinte în cea mai bună formă. Are o pubalgie. Întrebaţi orice fotbalist care a suferit de aşa ceva, să vedeţi cât de îngrozitoare e afecţiunea asta. Nu-l lasă să-şi facă jocul.

Dacă Alibec era sută la sută, vă spun că aveau probleme cei cu tabela. Uitaţi-vă la comportamentul pe care l-a avut pe bancă în repriza secundă. E un jucător de grup” - a spus Mihai Stoica pentru TelekomSport.

Ieri, în meciul FCSB - Dinamo, scor 1-0, Alibec a fost din nou șters, fiind înlocuit după primele 45 de minute cu Harlem Gnohere.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Anunțul zilei în fotbalul european: Liverpool negociază vânzarea lui Coutinho la Barcelona: ”Ar fi o minune să nu ajungă...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri