Antena Căutare

Sahtiorul lui Mircea Lucescu poate decide retrogradarea Zaragozei

In cursul a doar cateva zile, formatia lui Rinat Ahmedov, Sahtior Donetk, a castigat doua procese cu doi jucatori brazilieni care au trecut prin curtea "minerilor" din estul Ucrainei.

In urma cu cateva zile, FIFA a solutionat cazul jucatorului brazilian Matuzalem, care, in 2007, a fugit de la Donetk, semnand un contract cu formatia spaniola Zaragoza. Forul mondial le-a dat dreptate celor de la Sahtior, iar formatia spaniola este obligata sa plateasca suma de 13,9 milioane euro. In caz contrar, echipa antrenata de Javier Aguirre ar putea fi penalizata cu sase puncte sau chiar retrogradata!

Acesta nu a fost singurul caz castigat de Sahtior in aceasta saptamana. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) i-a refuzat cererile unui alt jucator brazilian plecat cu scandal de la Donetk, Ilsinho, gasind acuzatiile acestuia drept nefondate. In plus, fotbalistul este nevoit sa plateasca Sahtiorului suma de 4 milioane de euro pentru incalcarea contractului!

Astfel, formatia de pe "Donbass Arena" poate cistiga, din cele doua procese, aproximativ 18 milioane de euro.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

EXCLUSIV Lassana Diarra, anchetat pentru frauda fiscala... Narcis Raducan: "Voi prelua din atributiile lui Mihai Stoica si voi sta pe banca langa Ilie Stan"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x