Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Sarah Abitbol, multiplă campioană a Franţei la patinaj artistic, spune că a fost violată de antrenorul său în perioada 1990-1992

Sarah Abitbol, de zece ori campioană a Franţei la patinaj artistic, în proba de perechi, susţine că a fost violată de antrenorul său, Gilles Beyer, în perioada 1990-1992. Fosta sportivă, acum în vârstă de 44 de ani, a făcut mărturisirea în cartea “Un si long silence”, potrivit L’Equipe, care citează L’Obs.

Abitbol spune că a fost violată de Beyer de mai multe ori în adolescenţă, când avea 15 ani.

FOTO: Twitter

“La 15 ani, am dormit în alte locuri decât acasă, eram vulnerabilă şi aţi profitat de asta. Îmi este şi astăzi teamă când ies din casă. Îmi este groază să merg în locuri pe care nu le cunosc. Necunoscutul este sinonim cu pericolul. Nu pot să călătoresc singură. Mult timp mi-a fost imposibil să conduc maşina fără să am pe cineva alături. Să călătoresc cu avionul este o tortură”, a mărturisit Abitbol.

L’Equipe a prezentat, miercuri, într-un material anchetă despre abuzurile sexuale din patinajul artistic, cazul unei alte foste patinatoare, Helene Godard, care spune că a fost violată de Gilles Beyer când era minoră şi se antrena la Insep, în anii ’70.

Sursa : news.ro

Recomandari