Şarapova: Obiectivul meu este de a juca un sezon plin în 2020

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova îşi doreşte să fie sănătoasă, pentru a putea juca tot sezonul 2020, informează lefigaro.fr.

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova îşi doreşte să fie sănătoasă, pentru a putea juca tot sezonul 2020, informează lefigaro.fr.

"Nu sunt presată, principalul obiectiv este să fiu sănătoasă, de a mă reapuca de muncă şi de a juca un sezon plin în 2020", a declarat Şarapova, confruntată cu o accidentare la umăr, care i-a afectat evoluţia în acest an.

Sportiva rusă de 32 de ani, care nu a mai evoluat de la US Open, când a fost învinsă în primul tur de Serena Williams, scor 6-1, 6-1, s-a retras de la turneul de la Linz, unde urma să participe în această săptămână.

Ea spune că ar putea juca săptămâna viitoare la turneul din Luxembourg, dar nu exclude o pauză mai lungă.

"Vreau să-mi testez umărul jucând seturi de antrenament", a precizat jucătoarea clasată acum pe locul 137 WTA.

Şarapova, fostă numărul 1 mondial, câştigătoare a cinci trofee de grand slam (două la Roland Garros), a fost operată la umăr în februarie. De atunci, ea a jucat şapte partide, câştigând numai două, la cinci turnee.

Sursa : news.ro

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri