Antena Căutare

FOTO! Scandal sub ochii lui Pantilimon! Mancini si Balotelli s-au batut la antrenament

Cele sapte puncte distanta fata de liderul United au intins la maximum nervii in vestiarul lui Manchester City. La ultima sedinta de pregatire, managerul Roberto Mancini s-a luat la bataie cu Mario Balotelli.

Vestiarul lui Manchester City a explodat la ultima sedinta de pregatire! O intrare necontroloata a lui Balotelli asupra lui Scott Sinclair l-a facut pe managerul Roberto Mancini sa-i aplice o corectie serioasa atacantului italian.

Super Mario n-a ramas dator la imbrancelile si injuraturile lui Mancini, asa ca a ripostat. Repriza de pumni a fost oprita de interventia oamenilor din staful tehnic al campioanei Angliei, care i-au indepartat pe cei doi protagonisti. Totul s-a petrecut sub ochii romanului Costel Pantilimon si a restului de jucatori prezenti la antrenament.

Imediat dupa incident, Mancini l-a trimis acasa pe Balotelli si l-a anuntat ca il va paste o amenda record. Interesant este si modul in care va reactiona conducerea "cetatenilor" in urma acestui scandal care, cu siguranta, pateaza imaginea clubului.

FOTO! Un meci din Cupa Angliei a fost amanat de 14 ori! Programat in iarna, jucat in primavara... Fetelor, mare atentie! Barcelona cauta majorete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x