Antena Căutare

Semifinale Europa League: Atletico - Arsenal/ Salzburg - Marseille. Englezii și austriecii vor să întoarcă rezultatele din tur. Biletul Zilei din cele două meciuri

După cele 10 goluri din semifinalele Ligii Campionilor, Real-Bayern (2-2) și Roma - Liverpool 4-2), astăzi e rândul echipelor din Europa League să producă spectacol. De la 22:05, la Madrid și Salzburg se joacă meciurile Atletico - Arsenal și RB Salzburg - Marseille.

Suntem încă departe de a cunoaște finalistele acestei ediții de Europa League, însă Atletico și Marseille au avantaje importante după meciurile tur.

Atletico - Arsenal (1-1 tur). Trupa lui Wenger are nevoie de victorie sau remiză cu goluri

În urmă cu o săptămână, pe Emirates, Arsenal și-a bătut joc de un avantaj numeric de peste 80 de minute. Cu un om în plus din minutul 8, atunci când Vrsaljko a fost eliminat, Arsenal și-a bătut joc de ocazii uriașe timp de 82 de minute. Deși au deschis scorul în minutul 61 prin Lacazette, londonezii au fost egalați când le-a fost lumea mai dragă. Cu 8 minute înainte de final, Griezmann îl păcălește pe conaționalul Koscielny și face 1-1.

Arsenal trebuie să realizeze o mică minune la Madrid. Trupa lui Wenger trebuie să învingă sau să scoată o remiză cu goluri pe terenul unei echipe care nu a mai primit gol acasă din 20 ianuarie 2018. Au trecut 11 meciuri de atunci. În ultima deplasare din Europa League, Arsenal a scos o remiză, 2-2, la Moscova cu ȚSKA.

Echipele probabile în Atletico - Arsenal:

Atletico Madrid: Oblak, Partey, Gimenez, Godin, Hernandez, Niguez, Gabi, Koke, Correa, Griezmann, Costa
Arsenal: Ospina, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Xhaka, Ramsey, Wilshere, Mkhitaryan, Ozil, Lacazette

RB Salzburg - Marseille, austriecii au nevoie de o nouă seară fantastică, după cea din ”sferturi” cu Lazio

Pe infernul de pe Stade Velodrome, Salzburg nu a avut nicio șansă cu un Marseille dezlănțuit. Cu toate acestea, campioana Austriei a arătat că poate să marcheze. Nu a făcut-o acolo, dar a avut ocazii mari, o bară și un penalty nedat.

Datele problemei se pot schimba azi. Pe Red Bull Arena, ultima echipă venită a plecat învinsă categoric. În sferturile de finală, Salzburg a pierdut la Roma cu Lazio, scor 2-4, însă acasă a fost impecabilă și s-a impus cu 4-1. Un astfel de scor diseară o califică în finala Europa League. Rămâne de văzut dacă elevii lui Rudi Garcia vor fi la fel de neinspirați ca italienii lui Inzaghi.

Salzburg și Marseille s-au întâlnit și în grupele Europa League. La Marseille a fost 0-0, iar în Austria am avut un 1-0 pentru Red Bull.

Echipele probabile în Salzburg - Marseille:

Salzburg: Walke, Lainer, Ramalho, Caleta-Car, Ulmer, Haidara, Berisha, Samassekou, Schlager, Hee-Chan, Dabbur

Marseille: Pele, Sarr, Rami, Gustavo, Amavi, Lopez, Sanson, Ocampos, Payet, Thauvin, Mitroglou

Biletul Zilei din Europa League:

  • 22:05 Atletico - Arsenal sub 2,5 goluri - cotă 1,80
  • 22:05 Salzburg - Marseille peste 2,5 goluri - cotă 1,75
  • Cotă finală: 3,15
Biletul Zilei 03.05.2018. Favoritele de joi luptă pentru un nou bilet câștigător... Gaz Metan Mediaș - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x