Antena Căutare

Senegalul, fara Papis Cisse si Diawara impotriva Africii de Sud

Marea dezamagire de la CAN 2012 va infrunta cea mai recenta organizatoare a unui campionat mondial de fotbal fara varful lui Newcastle si fundasul lui Marseille.

Dupa Cupa Africii pe Natiuni, antrenorul Senegalului, Amana Traore, a fost demis pentru rezultatele slabe obtinute in Guineea Ecuatoriala si Gabon.

In locul sau au fost numiti Karim Sega Diouf si Aliou Cisse, cei doi asigurand interimatul pana cand un nou selectioner va fi instalat.

Miercuri, Senegalul va intalni Africa de Sud intr-un amical, iar Diuf si Cisse vor trebui sa se descurce fara doi jucatori importanti. Este vorba de Papis Demba Cisse, accidentat in ultima etapa din Premiere League in meciul pe care Newcastle l-a sustinut impotriva lui Wolverrhampton si Souleymane Diawara, lasat al dispozitia lui Marseille care are o luna martie extrem de aglomerata.

Foto: intact Images / EPA

Martin Skrtel, jucatorul slovac al anului trecut... Oscar Tabarez, impresionat de Torje, la curent cu situatia lui Tatarusanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x