Antena Căutare

Simona Halep, în turul II la Roland Garros, după un meci greu cu Alison Riske. Liderul mondial a revenit de la 0-1 la seturi. Cu cine joacă în turul următor

Simona Halep a început foarte greu ediția din acest an de la Roland Garros. Liderul mondial a pierdut setul inaugural contra americancei Alison Riske (83 WTA), scor 2-6, însă și-a revenit rapid. Halep s-a trezit în seturile următoare și, cu 6-1, 6-1, și-a câștigat un loc în turul secund.

Halep a debutat slab în meciul de azi, iar Riske a fost la un pas de 0-6 în setul inaugural. Simona s-a trezit puțin, însă doar pentru 2 puncte de onoare. Seturile 2 și 3 nu au mai avut istoric, iar cea mai bună jucătoare a lumii a defilat: 6-1, 6-1. Meciul de azi a durat o oră și 37 de minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Îmi place să joc pe acest teren principal. Meciul acesta a fost un meci bun de început de turneu. Trebuie sa te adaptezi condițiilor de joc. Sunt încrezătoare că voi fi pregătită mâine, mă simt bine. Azi am încercat să fiu agresivă, să îmi fac jocul. Acum e important să fiu pregătită pentru meciul următor”, a declarat Simona după meci.

Simona Halep va evolua în manşa secundă contra americancei Taylor Townsend (71 WTA). Aceasta a trecut marți, în turul I, de reprezentanta gazdelor, Myrtle Georges (218 WTA), scor 6-4, 6-2.

Tot azi, dar în turul II de la Roland Garros, Mihaela Buzărnescu (33 WTA) s-a calificat în turul III la Roland Garros, cea mai bună performanță a carierei. Românca, aflată pe locul 33 WTA, a trecut în două seturi, scor 6-1, 6-2, de suedeza Rebecca Peterson (97 WTA).

Din păcate, Alexandra Dulgheru (159 WTA) nu a avut replică decât un set împotriva estoniencei Anett Kontaveit (24 WTA), fiind învinsă cu 5-7, 2-6.

Performanță de excepție pentru Mihaela Buzărnescu la Roland Garros. Revelația tenisului românesc, în turul III! Adversar... Cristiano Ronaldo, enervat de un român! Ce i-a facut bărbatul, după finala meciului din Liga Campionilor (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x