Antena Căutare

Simona Halep - Maria Șarapova, episodul 8, în ”optimi” la Beijing! Duelul care începe de la 7-0 pentru rusoaică la meciuri directe

Inevitabilul s-a produs, iar ”optimile” de la China Open ne propun un nou șoc în circuitul WTA: Simona Halep - Maria Șarapova! Așa cum era de așteptat, cele două jucătoare și-au câștigat meciurile din turul I și II de la Beijing, iar acum se întâlnesc în episodul cu numărul 8!

După un meci greu cu Alison Riske în turul I, Simona Halep s-a descătușat în meciul cu Magdalena Rybarikova. După 6-1 în setul I și 2-1 cu break în al doilea, Halep a profitat de abandonul slovacei și a acces în optimile de finală din China.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De cealaltă parte, Maria Șarapova a avut un meci mult mai greu în turul secund din China. Masha a avut nevoie de două ore și 15 minute pentru a trece de compatrioata sa, Ekaterina Makarova, scor 6-4, 4-6, 6-1.

Astfel, în decurs de o lună și câteva zile, Simona Halep și Maria Șarapova se întâlnesc din nou în circuitul WTA. Pe 29 august, la US Open, rusoaica se impunea în trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3, în urma unui meci care a durat aproape 3 ore.

Duelul Simona - Maria de la Beijing este cel de-al 8-a între cele două jucătoare. Rusoaica o conduce pe Halep cu 7-0 în raportul meciurilor directe, românca reușind să îi ia Șarapovei doar 4 seturi.

FCSB investește în viitor! Gigi Becali pregătește alte 5 transferuri importante din Liga 1... ULTIMA ORĂ! Lovitură pentru naționala României: Arena Națională, suspendată un meci de către FIFA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x