Antena Căutare

Simona Halep s-a calificat în optimi la Eastbourne! Niculescu a ieşit în turul doi

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Eastbourne (Marea Britanie), cu premii totale de 753.900 dolari, în timp ce Monica Niculescu s-a oprit în runda secundă.

"A fost greu să joc azi. Sunt foarte fericită. Abia aștept să joc din nou astăzi. Mă simt foarte bine. Îmi plac terenurile de aici și vreau să câștig fiecare meci.

După Roland Garros a fost o perioadă în care m-am simțit bine și mă bucur că am revenit pe teren. Vreau să câștig toate meciurile pe care le joc, dar e greu pentru că nivelul este foarte ridicat", a spus Halep după meci.

Halep a început greu meciul, iar Duan a câștigat primul set, după un joc foarte bun și un serviciu excelent. Românca a revenit pe parcursul meciului și a câștigat setul doi, după un duel echilibrat. În setul trei, Simona a controlat de la început meciul și s-a impus cu lejeritate, anunţă gsp.ro.

VIDEO: Fundaşul care şi-a dorit să fie atacant! Cel mai SPECTACULOS AUTOGOL marcat vreodată... Cea mai importantă ştire din ultima perioadă! Meciurile din Liga Campionilor vor fi transmise ÎN DIRECT pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x