Antena Căutare

Darren Cahill, definiția antrenorului perfect! Ce făcea antrenorul Simonei Halep în noaptea dinaintea semifinalei cu Muguruza de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros 2018 după un meci aproape perfect contra Garbinei Muguruza, o jucătoare pe care majoritatea o vedeau favorită la trofeu. Ascensiunea Simonei din turneele de Grand Slam i se datorează în mare măsură geniului Darren Cahill

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat în finala Roland Garros 2018 după un meci aproape perfect contra Garbinei Muguruza (3 WTA), o jucătoare pe care majoritatea o vedeau favorită la trofeu. Ascensiunea Simonei din turneele de Grand Slam i se datorează în mare măsură geniului Darren Cahill, un antrenor care nu lasă nimic la întâmplare în jobul său.

Meciul Halep - Muguruza a fost pregătit în cele mai mici detalii de antrenorul australian. Într-un interviu pentru postul american CNN, omul din spatele Simonei Halep dezvăluie cum a pregătit ”finala” din semifinale cu Muguruza.

”Am stat până la 03.00 dimineaţa, pentru a urmări meciurile pe care le-au disputat Halep și Muguruza în ultimii ani”, a declarat Cahill, pentru CNN. De altfel, Ravi Ubha, un colaborator al celor de la CNN a scris, pe Twitter: ”Nicio piatră nu a rămas nemișcată. Darren Cahill a spus că a stat treaz până la 3 am pentru a urmări disputele Halep - Muguruza”

Cât despre finala Simonei Halep cu Sloane Stephens de sâmbătă, Cahill spune că e mândru de eleva sa, cea care are acum șansa de a-și îndeplini visul: ”Singurul lucru la care se va gândi Simona va fi adversara de cealaltă parte a fileului. Sunt mândru de ea cu adevărat. Venind aici, a fost evident o presiune pe ea, aceasta este cea mai bună şansă a ei să joace cel mai bun tenis şi să facă o altă finală. Şi azi, Simona a fost suficient de bună să execute un plan diferit de joc”, a spus Cahill.

Nu este prima oară când Cahill e impresionat de atitudinea Simonei. În ianuarie, după semifinale de infarct cu Kerber, australianul a spus că este mândru de modul în care Simona a luptat la acest turneu australian, dată fiind și accidentarea la gleznă. Darren a făcut și o dezvăluire superbă despre Halep, spunând că e prima oară când e dedicată 100% de la prima minge a turneului până la ultima.

”Sunt foarte mândru de modul în care Simona a luptat în acest turneu. De la primul meci, când a suferit acea accidentare, la acel maraton cu Lauren Davis. Amândouă au luptat atunci eroic. Totodată, vreau să spun că e pentru prima oară când o văd pe Simona luptând pentru fiecare punct din primul game al primului tur până la finalul ultimului meci. Repet, sunt foarte mândru de ea.”

Simona Halep - Sloane Stephens, finala Roland Garros. Liderul WTA a dezvăluit cum va juca finala de mâine: ”Nu voi schim... Poveste de viață impresionantă: Sloane Stephens, rivala Simonei Halep din finala Roland Garros! A pierdut două ființe dr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x