Antena Căutare

Clasament WTA .Ce loc ocupă Simona Halep și liderii din tenis după Australian Open?

Clasament WTA .Ce loc ocupă Simona Halep și liderii din tenis după Australian Open?

Clasament WTA .Ce loc ocupă Simona Halep și liderii din tenis după Australian Open? Galerie
Australian Open 2019 | hepta.ro

Primul turneu de Grand Slam al sezonului 2019 s-a desfășurat între 14 - 27 ianuarie 2019. Pe lângă Simona Halep, România mai are numeroși reprezentanți care au participat la primul turneu la Melbourne. Jucătorii de tenis români care au participat la Australian Open 2019 sunt Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Marius Copil.

Noua deținătoarea a locului 1 feminin în WTA este Naomi Osaka. Locul 1 masculin în WTA este Novak Djokovic. Victoria japonezei, campioană la US Open în 2018, înseamnă că aceasta va trece la rândul ei peste Simona Halep, în clasament începând de astăzi, 28 ianuarie. Osaka e lider mondial virtual în timp ce Petra Kvitova e pe locul 2, iar Simona Halep e pe locul 3.

Novak Djokovic, tenismenul sârb, este pe primul loc în clasamentul mondial al jucătorilor profesioniști de tenis, cucerind titlul la Australian Open. În finală, acesta l-a învins pe spaniolul Rafael Nadal. Acesta rămâne pe locul 2 la 2.600 de puncte de lider. Locul al treilea este ocupat de germanul Alexander Zverev. Marius Copil a urcat patru locuri, fiind acum pe poziția 60 cu 858 de puncte.

Rezultate ATP ziua 13 (27 ianuarie – finală)

Novak Djokovic – Rafael Nadal 3-0 (6-3, 6-2, 6-3)

Rezultate WTA ziua 12 (26 ianuarie – finala)

Petra Kvitova – Naomi Osaka 1-2 (6-7, 7-5, 4-6)

Succesul acestora se datorează muncii asidue, perseverenței și talentelui pe care l-au valorificat la maximum. Ei toți nu sunt un exemplu doar pentru cei din lumea sportului, ci pentru fiecare dintre noi.

Sursă foto: hepta.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x