Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Simona Halep a rupt tăcerea! De ce nu a dansat cu Novak Djokovici, la Gala Wimbledon: ”Era foarte obosit!”

Simona Halep a strălucit la balul Wimbledon, ce a avut loc duminică seară, însă cel mai așteptat moment al serii, dansul cu Novak Djokovici, câștigătorul trofeului mult-râvnit, nu a avut loc. 

Simona Halep a strălucit la balul Wimbledon, ce a avut loc duminică seară, însă cel mai așteptat moment al serii, dansul cu Novak Djokovici, câștigătorul trofeului mult-râvnit, nu a avut loc.

Citește și: Simona Halep, apariție răvășitoare la Londra, la Gala Wimledon! Decolteul adânc purtat de sportivă a atras privirile celor din jur

Simona Halep și Novak Djokovici, câștigătorii din acest an ai turneului de la Wimbledon, au luat parte la Dineul Campionilor, acolo unde se obișnuia ca cel care câştigă trofeul la băiaeţi să o invite la dans pe proaspăta campioană.

Simona Halep n-a avut, însă, parte de acest moment, iar luni după-amiază, la revenirea în țară, ea a explicat de ce a lipsit acest moment.

Citește și: Simona Halep a adus trofeul istoric în România: Îmi doresc aur la Jocurile Olimpice - VIDEO

"Nu am dansat cu Djokovici. Era foarte obosit si nu m-a mai invitat la dans", a spus Simona.

Chiar dacă nu au dansat, sportivul sârb a ținut să-și exprime admirația pentru Simona: ”Are jocul, are spiritul de luptă şi acum şi experienţă şi e extraordinar să vezi că țări mici, ca România şi Serbia, care sunt şi vecine, fac atât de bine în sport.”, a spus el.

Tradiţia dansului la acest eveniment de gală a fost întreruptă încă din 1970. Au mai fost însă şi cazuri răzleţe în care campionii şi-au dorit totuşi să evolueze şi pe ringul de dans, cum s-a întâmplat în 2015, când Djokovic a dansat cu Serena Williams sau anul trecut, când a dansat cu Angelique Kerber.

Sportiva din Constanţa a obţinut o performanţa uriaşă la Wimbledon, reuşind să cucerească trofeul probei individuale feminine, după ce a învins-o, în finala de sâmbătă, 13 iulie, pe americanca Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Simona Halep după ce a câștigat titlul de la Wimbledon

Trofeul de la Wimbledon este al doilea titlu de Grand Slam obţinut de Simona Halep. Primul este trofeul de la Roland Garros, din anul 2018, atunci când a întâlnit-o, în finală pe Sloane Stephens, pe care a învins-o cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.