Antena Căutare

După Simona Halep, potopul de victorii ale româncelor! Fostul lider WTA a deschis robinetul victoriilor pentru Begu, Niculescu, Buzărnescu & co în circuitul feminin!

După performanța de excepție realizată de Simona Halep la Australian Open, acolo unde românca a jucat cu titlul de Mare Șlem pe masă, tenisul feminin românesc a intrat într-o săptămână de turnee din care fostul lider WTA lipsește. Dată fiind oboseala de la Melbourne, dar mai ales accidentarea, motivele sunt evidente. Acum a venit rândul ”colegelor” Simonei din România să exceleze.

Irina Begu, Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan & co. joacă la turnee importante în această săptămână și, deocamdată, câștigă pe linie.

La Sankt Petersburg, Begu a învins o fostă semifinalistă de Grand Slam!
Irina Camelia Begu (37 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului WTA de la Sankt Petersburg, după ce a trecut de Andrea Petkovic (98 WTA - Germania). Fosta semifinalistă la Roland Garros (în 2014), Petkovic a fost învinsă în doua seturi, scor 7-6(5), 6-1 de Irina, după un meci care a durat două ore.
In urmatorul meci, Begu o va intâlni pe câștigătoarea partiei dintre Elena Vesnina (21 WTA - Rusia) și Petra Kvitova (Cehia - 29 WTA).

Niculescu a ajuns deja în ”sferturi” la Taipei!
Ajunsă pe 99 WTA, Monica Niculescu vrea să revină pe un loc mai bun și evoluează superb la Taipei. În această dimineață, Monica a trecut de Zarina Diyas (57 WTA) , scor 6-0, 1-6, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Taipei. Aici, românca o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Sabine Lisicki și Nao Hibino.

Ana Bogdan, o nouă surpriză plăcută în circuit!
După parcursul de vis de la Australian Open, acolo unde a ajuns în turul III, Ana Bogdan și-a trecut în palmares o nouă ”victimă” cu nume.

Ieri dimineață, Bogdan s-a calificat în optimi la Taipei după ce a eliminat-o pe favorita principală a competiției, chinezoaica Shuai Peng (31 ATP). Românca, intrată în premieră în top 100 WTA (locul 89) a obținut o victorie categorică, impunându-se în minimum de seturi, 6-4, 6-1, după o partidă care a durat o oră și 16 minute.

Mihael Buzărnescu își continuă seria incredibilă!
După ce la turneul de Mare Şlem de la Melbourne a avut ghinionul să o întâlnească pe Wozniacki în primul tur, românca este hotărâtă să recupereze terenul pierdut la la turneul ITF din Midland. Mihaela Buzărnescu început cu o victorie în faţa jucătoarei britanice Naomi Broady, scor 7-5, 7-5.

Dulgheru și Jaqueline Cristian fac figuri frumoase în Australia, la Burnie!
Alexandra și Jaqueline s-au calificat în ”sferturi” la ITF-ul australian de la Burnie. Prima a câștigat cu 6-3, 6-1 cu rusoaica Valeria Savinykh, iar Cristian a trecut de Myrtille Georges, scor 6-3, 6-4.

Doar Sorana Cîrstea a avut o zi neagră!
O singură nereușită a avut România ieri. Sorana Cîrstea, locul 36 WTA, a fost învinsă cu scorul de 7-5, 6-2, de Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 26 WTA, în primul tur al turneului de categorie Premier de la Sankt Petersburg.

FOTO: Simona Halep a ieșit cu un mesaj superb în această dimineață! Ce îi transmite finalista de la Australian Open lui ... FOTO: Simona Halep s-a mutat într-o casă de 600,000 de Euro! Imagini cu locuința impresionantă a fostului lider WTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x