Antena Căutare

Simona Halep - Naomi Osaka, în turul 2 la Roma! Liderul WTA își înfruntă coșmarul de la Indian Wells. Scor șoc la ultima întâlnire

Simona Halep își continuă ”pregătirile” pe zgură în perspectiva atacului turneului de la Roland Garros. După ce a prins doar sferturile de finală la Madrid, liderul WTA debutează azi la Roma, în turul secund, contra unei adversare extrem de puternice Naomi Osaka (21 WTA)

Simona Halep își continuă ”pregătirile” pe zgură în perspectiva atacului turneului de la Roland Garros. După ce a prins doar sferturile de finală la Madrid, liderul WTA debutează azi la Roma, în turul secund, contra unei adversare extrem de puternice Naomi Osaka (21 WTA).

Simona Halep - Naomi Osaka va începe în jurul orei 12:00. Duelul se va disputa pe arena Pietrangeli, a treia ca mărime a turneului de la Foro Italico. Simona Halep o conduce cu 3-1 la meciurile directe pe Naomi Osaka. Din 2016 până azi, Halep şi Osaka au jucat de 4 ori, reprezentanta ţării noastre reuşind să se impună cu primele 3 ocazii.

Primul lor meci, din 2016, în turul al treilea de la Roland Garros, a fost echilibrat, cu Halep câștigând în set decisiv: 4-6, 6-2, 6-3. Un an mai târziu, la turneul de la Miami, Halep a învins-o pe niponă tot în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-3. A treia lor confruntare a avut loc anul acesta, în luna ianuarie, în optimile de finală ale Openului Australiei, unde Simona a obţinut victoria în două seturi, 6-3, 6-2.

Revanșa niponei a fost una categorică și a venit la Indian Wells în acest an. Osaka a reuşit un turneu perfect la Indian Wells. A învins-o pe Halep cu 6-3, 6-0 în semifinale, iar pe parcurs asiatica a mai trecut de Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova şi Daria Kasatkina, în drumul spre trofeu.

Simona Halep, cădere în clasamentul WTA Race care duce la Turneul Campioanelor! La general, românca a ajuns la 28 de săp... Simona Halep, super-revanșă cu Naomi Osaka! Evoluție de excepție a liderului WTA la Roma. Românca a ridicat publicul în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x