Imagini în exclusivitate cu Simona Halep şi iubitul ei! Cum sparge campioana premiul de 2,6 milioane de euro

 

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Şi dacă te mai cheamă şi Simona Halep şi tocmai ai câştigat de curând 2,6 milioane de euro, normal că îi spargi în fel şi chip. Iar cum paparazzii nu pierd nimic, au surprins-o pe campioana noastră zilele trecute când "spărgea" sume substanţiale.

Poate nu-ți plătești păcatele cu banii, dar Simona sigur a găsit întrebuințare pentru ei. Aflată într-o scurtă vacanță cu iubitul, campioana de la Wimbledon a fost surprinsă în curtea unui dealer auto, unde a analizat împreună cu iubitul mai multe mașini de lux. 

Se pare că Simona se pregătește să se înnoiască cu o bijuterie pe patru roți. Dar până atunci, a dat mai multe ture prin mall. 

Dansul banilor, pe care Simona îl știe foarte bine. Ajunși la mall, ea și iubitul au dat o buzna într-un magazin de telefoane unde au discutat minute bune cu reprezentantul magazinului, apoi cei doi îndrăgostiți au trecut și pe la librărie, pentru a-ți achiziționat probabil câteva cârți. 

Dar asta nu e tot, ultima oprire a fost la un magazin de parfumuri, de unde cei doi au plecat cu sacoșe pline. 

Pe scurt, Simona nu se uită la bani. Și nici nu ar avea de ce! Campioana noastră a adunat o avere de aproximativ 30 de miioane de euro, ceea ce înseamnă că este pe locul cinci în clasamentul celor mai bogate jucătoare de tenis. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI