Se scrie istorie pe Arena Națională! Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon, în aplauzele a zeci de mii de spectatori

Este atmosferă de sărbătoare pe Arena Naţională. Aici, în doar câteva minute, regina de la Wimbledon îşi va prezenta cel mai important trofeu de Grand Slem din carieră. De mai bine de două ore, mii de fani continuă să vină pe stadion. Vor să o vadă şi să o aplaude pe Simona Halep, campioană pe zgura de la Roland Garros, dar şi pe iarba de la Wimbledon.

Este atmosferă de sărbătoare pe Arena Naţională. Aici, în doar câteva minute, regina de la Wimbledon îşi va prezenta cel mai important trofeu de Grand Slam din carieră. De mai bine de două ore, mii de fani continuă să vină pe stadion. Vor să o vadă şi să o aplaude pe Simona Halep, campioană pe zgura de la Roland Garros, dar şi pe iarba de la Wimbledon.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri