Antena Căutare

Simona Halep - Ajla Tomljanovic, un nou thriller pentru liderul WTA, în turul II de la Cincinnati. Când va reveni pe teren românca

Simona Halep - Ajla Tomljanovic este un nou meci dramatic în care o vedem evoluând pe lidera WTA. Spunem ”este”, întrucât meciul dintre cele două încă nu s-a terminat, deși durează deja de două ore și 10 minute. Meciul Halep - Tomljanovic a fost întrerupt din cauza ploii la scorul 4-6, 6-3, 4-3.

Simona Halep - Ajla Tomljanovic este un nou meci dramatic în care o vedem evoluând pe lidera WTA. Spunem ”este”, întrucât meciul dintre cele două încă nu s-a terminat, deși durează deja de două ore și 10 minute. Meciul Halep - Tomljanovic a fost întrerupt din cauza ploii la scorul 4-6, 6-3, 4-3, 30-15, miercuri, în runda a doua a turneului WTA de la Cincinnati.

Simona Halep este pentru a două oară consecutiv, într-un interval de 6 zile, în care e obligată să părăsească terenul din cauza ploii. Simona Halep a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova, 7-6, 4-6, 7-5, la Montreal, după un maraton de 3 ore și 10 minute. Halep a reuşit să obţină victoria la capătul unui meci maraton, care a început joi dimineața (9 august), meciul s-a reluat joi seara, după ce fusese întrerupt de ploaie miercuri la 4-3 pentru Pavlyucenkova în primul set.

Coincidență, meciul Halep - Tomljanovic a fost întrerupt tot la scorul de 4-3, dar în decisiv. Și pentru Simona. Finalistă anul trecut la Cincinnati, Simona a început slab meciul şi a fost condusă în primul set cu 4-1 şi 5-2. Românca a revenit şi s-a apropiat la 5-4, dar a încheiat setul cu o dublă greşeală (4-6).

Simona a jucat mai bine în actul secund. A făcut mai puţine erori şi a reuşit să se impună cu 6-3, după ce a rupt echilibrul la 3-2 în favoarea sa.

Înaintea ultimului set, Ajla a început foarte tare, i-a lăsat Simonei doar 2 puncte și s-a distanțat imediat la 3-0. A urmat o revenire marcă înregistrată pentru Halep! Nu a lăsat partida să-i scape din mâini, a câștigat 4 game-uri consecutive și a trecut în avantaj, moment în care ploaia și-a făcut din nou apariția în orașul din statul Ohio.

Când se reia meciul Halep - Tomljanovic

Dacă vremea o va permite, meciul se va relua azi, 16 august, de la ora 20:00. În cazul în care va câștiga, Simona va reveni pe teren destul de repede, în sesiunea de seară, adică la ora 04:00 dimineața în România, în noaptea de joi spre vineri. Aici, numărul 1 mondial o va întâlni pe Ashleigh Barty, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16. Australianca a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Kaia Kanepi din Estonia, locul 46 WTA, venită din calificări, în turul secund de la Cincinnati Open.

România nu doarme! A fost anunțată ora meciului Simona Halep - Ajla Tomljanovic, din turul II de la Cincinnati... Simona Halep - Ashleigh Barty, optimi Cincinnati 2018. Coșmar al amânărilor pentru liderul WTA! Când va reveni pe teren ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x