Antena Căutare

Simona Halep, declarație de dragoste pentru noul iubit: „Sunt îndrăgostită nebunește de tine!"

Simona Halep trece printr-o perioadă excelentă pe plan sentimental și recunoaște chiar ea, asta după ce, odată cu câștigarea titlului de campioană la Wimbledon, și-a prezentat public și noul iubit, pe Toni Iuruc. 

Simona Halep trece printr-o perioadă excelentă pe plan sentimental și recunoaște chiar ea, asta după ce, odată cu câștigarea titlului de campioană la Wimbledon, și-a prezentat public și noul iubit, pe Toni Iuruc.

Acum, tenismena noastră s-a pozat în America, unde se pregătește pentru turneul de la Cincinnati, în timp ce purta un tricou cu un mesaj sugestiv. „Sunt îndrăgostită nebunește de tine!"

Să fie oare o declaraţie de dragoste pentru noul iubit? Tot ce este posibil. Aşa cum bine ştim, Simona Halep se iubeşte cu omul de afaceri Toni Iuruc. Imaginile au făcut înconjurul internetului!

Simona Halep joacă, miercuri, în turul doi la Cincinnati... Simona Halep: Nu am jucat cât aş putea de bine, dar am evoulat mult mai bine decât ieri. A fost un pas bun înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x