Antena Căutare

Ultima oră! Simona Halep, în pericol! Ce spun specialiștii despre numărul 1 mondial!

Simona Halep a pierdut meciul din optimile de finală de la Australian Open. Astfel, turneul s-a încheiat pentru ea.

Simona Halep a pierdut meciul din optimile de finală de la Australian Open. Astfel, turneul s-a încheiat pentru ea.

Liderul WTA Simona Halep a declarat, în conferinţa de presă de la finalul meciului pierdut în faţa Serenei Williams la Australian Open, că în primul set s-a simţit ca şi cum ar fi fost “lovită de tren”. Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de americanca Serena Williams, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16, în optimile de finală ale Australian Open. Aceasta a fost a noua victorie a americancei de 37 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de grand slam, de şapte ori la Melbourne, în zece meciuri jucate în carieră cu Simona Halep.

Serena Williams a declarat, luni, după victoria în faţa Simonei Halep, că a trebuit să joace la nivelul ei cel mai bun şi să lupte pentru fiecare punct, pentru a se impune în faţa româncei. L'Equipe a lăudat evoluţia Simonei Halep în meciul cu Serena Williams, apreciind că românca a rezistat bine după începutul fulminant de meci al rivalei şi ar fi putut obţine mai mult dacă ar fi reuşit să ducă scorul la 4-2 în decisiv.

Prima declarație a Simonei Halep, după ce a fost învinsă de Serena Williams: „Am simţit că am fost lovită de un tren!”... Gata, S-A TERMINAT! Simona Halep spune adio. Veste TERIBILĂ primită în urmă cu puține momente!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x