Antena Căutare

Simona Halep, învinsă de Bencic. Câți bani a câștigat la WTA Dubai 2019

Simona Halep- Belinda Bencic. Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, a fost învinsă, joi, de elveţianca Belinda Bencic, locul 45 WTA. Câți bani a câștigat Simona Halep la WTA Dubai 2019

Simona Halep, învinsă de Bencic. Câți bani a câștigat la WTA Dubai 2019
Simona Halep, invinsa la Dubai

Simona Halep- Belinda Bencic. Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, a fost învinsă, joi, de elveţianca Belinda Bencic, locul 45 WTA. Câți bani a câștigat Simona Halep la WTA Dubai 2019

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul 4-6, 6-4, 6-2, de elveţianca Belinda Bencic, locul 45 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, comptetiție ce se desfășoară în perioada 17-23 februarie.

Simona Halep, cap de serie numărul 3, a apărut extrem de obosită la meciul împotriva Belindei Bencic, poziția 45 în clasamentul mondial, și a fost învinsă în trei seturi

Simona Halep și-a încheiat, joi seara, seria bună pe care a avut-o în turneele din Asia fiind învinsă în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 2.828.000 de dolari.

Pentru participarea la turneul de la Dubai, Simona va încasa un cec în valoare de 59.960 de dolari şi 190 de puncte WTA.

Simona Halep- Belinda Bencic. Simona a vorbit despre meciul pierdut în sferturi cu Belinda Bencic şi a precizat că şi-ar fi dorit să fie puţin mai agresivă.

Simona Halep se pregătește de Indian Wells

Simona a recunoscut că este foarte obosită și nu a reușit atât de agresivă pe cât și-ar fi dorit. Acum ea are timp să se pregătească pentru un nou turneu, Indian Wells, care va începe în luna martie.

"Sunt obosită, e normal după două săptămâni pline de meciuri, cu tensiune, cu presiune la Fed Cup, dar sunt foarte mulţumită de toată perioada. Şi astăzi am fost foarte aproape, dar nu am mai putut în decisiv. Am jucat destul de ok, dar foarte în spate. Nu am reuşit să fiu deloc agresivă. Aşa ar fi trebuit să fiu, dar, per total, a jucat mai bine la final de meci şi a meritat să câştige. M-au luat un pic şi durerile la picioare, dar e normal. Încerc să iau doar ce a fost pozitiv şi să mă odihnesc acum” , a declarat Simona Halep după meciul de joi seara.

Turneul de la Indian Wells este programat să aibă loc în a doua săptămână a lunii martie.

Simona Halep - Belinda Bencic. Când joacă Halep, traseul Simonei la Dubai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x