Căutare Live

Simona Halep le-a ţinut un discurs jucătorilor echipei Port Adelaide Football Club

Simona Halep şi antrenorul Darren Cahill au vizitat clubul Port Adelaide Football Club. Sportiva română a fost invitată să le ţină un discurs jucătorilor de fotbal australian.

Halep s-a întâlnit cu fotbaliştii la micul dejun şi le-a povestit experinţele ei ca sportivă de înaltă performanţă. Antrenorul secund al echipei, Michael Voss, a declarat pentru site-ul oficial al clubului că jucătorii au ascultat cu interes povestea de hotărâre şi perseverenţă a campioanei din România, înţelegând nivelul de atenţie dintre un antrenor şi un sportiv.

"Este clar că există o relaţie extraordinară între antrenor şi jucător, un respect într-adevăr sănătos acolo, ceea ce e evident că încercăm să obţinem. Dar lucrul important pentru noi este să putem avea expunerea unor sportvi de înalt nivel, de elită în orice domeniu şi să ascultăm poveştile lor. Ceea ce aflăm este că toate sunt foarte asemănătoare. Avem aceleaşi îndoieli în carierele noastre, trecem prin probleme ca jucători, prin aceste experienţe din care învăţăm ceea ce este corect şi greşit şi devenim mai buni ca fotbalişti şi ca oameni şi am auzit asta tare şi clar din povestea ei. Lucrul important când priveşti la turneele la care a participat este că a avut dezamăgirile ei în prima parte a carierei, înainte de a învăţa să câştige în mod constant. Dar prin astfel de experienţe înveţi să devii o persoană mai constantă şi un performer mult mai constant. Poveştile pe care ni le-a împărtăşit au fost în jurul acestei idei, nu numai despre succesele avute la începutul carierei, ci şi despre advăratele dezamăgiri şi cum nu a reuşit să reproducă asta în mod constant. Toate experienţele pe care le-a extras din asta au făcut-o jucătoarea care a fost în ultimii şase ani, un performer constant, de înalt nivel, care nu a coborât mai jos de locul 4 mondial la final de an. Este un nivel incredibil de constanţă, performanţă şi rezistenţă", a declarat Voss.

Halep este ambasadoare a clubului din Adelaide, iar Cahill face parte din board-ul grupării.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua cu Ajla Tomljanovici, locul 52 WTA, marţi dimineaţă, nu mai devreme de ora 10.00, în turul doi la turneul de la Adelaide, prima partidă de simplu din 2020 pentur jucătoarea română.

Sursa : news.ro

Simona Halep va evolua cu Ajla Tomljanovici, marţi dimineaţă, nu mai devreme de ora 10.00... Simona Halep câştigă primul meci din 2020, scor 6-4, 7-5, cu Ajla Tomljanovic. Românca s-a plâns de oboseală...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri