Simona Halep, nerăbdătoare să joace în finala de la Australian Open: ”Abia aștept finala de mâine!”. Românca este lider mondial fără sponsor

 

Marea finală de la Australian Open se apropie cu pași repezi și tensiunea momentului crește. Acest lucru se vede în declarațiile celor două jucătoare care se vor înfrunta la Melbourne. Simona Halep și Caroline Wozniacki se vor înfrunta dimineață, de la ora 10:30, pentru primul trofeu de Grand Slam din carieră!

”Abia aștept finala de mâine”, sunt vorbele Simonei Halep înainte de confruntarea de mâine dimineață de la Australian Open. Chiar dacă problemele la piciorul stâng o îngrijorează, numărul 1 WTA vrea să aibă și primul trofeu de Grand Slam. Mizele sunt uriașe: păstrarea supremației în tenis, dar și un premiu de milioane de Euro. Performanțele din ultimul an i-au adus Simonei premii de peste 20 de milioane de Euro.

Înainte de marea finală, Simona anunță că, deși se simte obosită după meciurile lungi, este pregătită pentru meciul carierei: partida care va scrie istorie.

”Mă voi antrena puțin pentru a simți mingea. Totul e bine. Abia aștept să joc finala de mâine și să mă simt bine. O să încerc să mă focusez pe jocul meu pentru că asta e cel mai important. Să încerc să-mi fac jocul”, spune Simona înainte de meci.

Meciul decisiv de mâine mai are o miză: locul 1 mondial. Și tot mâine va fi și un duel al frumuseții. În timp ce Caroline Wozniacki este una dintre cele mai dezinhibate jucătoare din circuit, Simona este admirată în întreaga lume pentru eleganța și frumusețea ei.

Turneul de la Antipozi a adus mai multe premiere. Simona este lider mondial fără sponsor oficial. A intrat pe teren într-o rochiță cumpărată de pe un site din China.

Costumația Simonei a fost una criticată de jurnaliștii spanioli, cei care se întrebau azi dacă ”Este normal ca liderul WTA să-și cumpere haine de pe internet?facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE