Căutare Live

Simona Halep, așa cum nu ai mai văzut-o! În ochii lumii, gesturi tandre și sărutări aprinse cu iubitul ei

Simona Halep a fost surprinsă alături de iubitul Toni Iuruc în ipostaze neaşteptate. Paparazzii i-au prins pe cei doi îndrăgostiţi în timp ce făceau risipă de gesturi tandre, ziua în amiaza mare.

Cei doi sunt nedespărțiți și își petrec timpul liber împreună! Imediat ce temperaturile din termometre au început să crească, ea împreună cu iubitul ei. Cei doi s-au ținut tot drumul de mână!

Am văzut-o pe campioana noastră pe teren sau la evenimente, dar niciodată așa! Simona Halep și Toni Iuruc au traversat centrul Bucureștiului apoi s-au oprit să ia masa la un restaurant de fițe. Au fost nedezlipiți unul de celălalt!

S-au ținut de mână și s-au sărutat cu foc!

"Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ce am acum. O liniște sufletească destul de mare, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, oameni cu care petrec mult timp, care sunt lângă mine și care mă ajută să mă simt bine și mă protejează", spune Simona Halep

Simona Halep se menţine pe locul doi WTA, Begu a revenit în Top 100 WTA... Simona Halep donează bani pentru dotarea spitalelor din Constanţa şi Bucureşti...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri