Antena Căutare

Sneijder: "Nu regret ca nu am ajuns la Manchester United"

Desi ar fi dorit sa se transfere pe Old Trafford in aceasta vara, Sneijder declara ca nu-i pare rau ca a ramas la Inter.

La inceputul verii, Wesley Sneijder a fost foarte aproape de un transfer la Manchester United, insa mutarea nu s-a mai perfectat.

La o zi dupa ce mercato-ul a expirat, mijlocasul olandez a declarat ca nu-i pare rau ca a ramas la Milano si a pus aceasta situatie pe seama plecarii lui Eto'o la Anzhi Makhachkala: „Au fost negocieri cu Manchester. La sfarsitul sezonului trecut, ni s-a spus ca Inter va fi nevoita sa vanda jucatori: s-a pus problema sa plec eu sau Eto'o. A fost un interes din partea lui Alex Fergusson, dar apoi a venit oferta pentru Samuel."

De asemenea, batavul a dorit sa infirme zvonurile conform carora transferul nu s-a mai realizat din cauza pretentiilor sale financiare exagerate: „Pentru mine nu a contat foarte mult partea financiara. Lucrurile merg bine la Inter. Iubesc clubul, poporul si cultura italiana. Poate ca acelasi lucru l-as fi simtit si pentru Manchester".

foto: gsp.ro

Accidentare grava pentru Loic Perrin, colegul lui Nicolita... Ultimele lovituri de mercato in Europa: Arteta la Arsenal, Meireles la Chelsea, Zarate la Inter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x