Antena Căutare

Sorin Cartu este noul antrenor al Stelei! MM Stoica ramane in Ghencea!

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a anuntat in urma cu putin timp ca noul antrenor al ros-albastrilor este Sorin Cartu!



Desi la un moment dat aparusera zvonuri potrivit carora managerul general Mihai Stoica si-ar fi dat si el demisia, Becali a confirmat ca acesta va ramane in Ghencea!

Dupa ce declarase imediat dupa infrangerea suferita in fata Brasovului, scor 0-3, ca nu se gandeste la demisie, Marius Lacatus a demisionat in aceasta dimineata din functia de antrenor principal al echipei Steaua!

Anuntul a fost facut de catre finantatorul echipei, Gigi Becali, intr-o interventie telefonica la Sport.ro: "Lacatus a venit in fata echipei si a anuntat ca-si da demisia! A plecat!", a spus Becali, care a precizat ca antrenamentele vor fi conduse de Edi Iordanescu si Gabriel Caramarin. "Nu vom cauta un antrenor experimentat acum, ci pe cineva care sa conduca echipa pentru trei luni", a mai precizat finantatorul stelist.

Coincidenta sau nu, si Victor Piturca a plecat de la Steaua tot dupa un meci cu FC Brasov, cel disputat chiar in turul acestui campionat si incheiat la egalitate, 1-1.


Jurnalul.ro

Intact Images
E oficial! Anja Andersen a fost demisa de la Oltchim!... Olaroiu: "Nu vin la Steaua, in Ghencea nu antrenorul e problema"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x